Over Tablazz

Tablazz Unique Wood Solutions is een groothandel in unieke houtproducten voor binnen en buiten. Het is opgericht in 2006 vanuit liefde voor in- en exterieurdesign.

Missie

Tablazz is ontstaan vanuit de missie; “het creëren van een unieke en onderscheidende basis voor een prachtig en spraakmakend interieur en exterieur”. Met parketzaak Tida Parket werd deze missie volledig uitgedragen op het gebied van interieur. Echter waren er nog geen goede alternatieven voor een strak en mooi buitenparket. Totdat oprichter Danny Swaans het hoogwaardige Classic buitenparket systeem ontdekte.

Ontstaan

Met dit systeem werd het mogelijk een buitenparket te installeren zónder hinderlijke schroeven in het zicht. Het strakke buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer.

Hij besloot onder naam van Tablazz te starten met de distributie van dit systeem en voila; Tablazz is geboren!

Buitenparket systemen

De buitenparket systemen zijn inmiddels uitgebreid tot 3 variaties: Classic, Plus en Magnet. Elk hebben zij hun eigen USP’s! Met het onlangs geïntroduceerde Magnet systeem is het zelfs mogelijk om een plank heel makkelijk te vervangen en weer terug te plaatsen! Door een continue innovatie en productontwikkeling van onze leverancier blijven wij tot op de dag van vandaag dealer van de meest hoogwaardige en innovatieve terrassystemen.

Bijzondere collectie

Sinds 2006 is Tablazz gegroeid van een leverancier van buitenparket tot een totaalleverancier van unieke houtproducten. Naast het Buitenparket leveren we een bijzondere collectie Reclaimed Wood voor (interieur) vloeren en wanden, en een collectie gevelbekleding waar onder het populaire Barnwood. Met de Reclaimed Wood collectie is het zelfs mogelijk om 200 jaar geschiedenis in huis te halen. Met de laatste aanvulling op ons assortiment is onze missie weer een stukje completer geworden.

Verkooppunten

Onze klanten zijn bedrijven in parket, tuin- en wellness branche, houthandels en bouwgroothandels. Daarnaast zijn we dankzij ons onderscheidend assortiment een prettige partner voor tuin- en interieurontwerpers en voor architecten.

Kijk op onze dealerpagina voor een overzicht van onze partners en verkooppunten.

Laat je inspireren

Recente projecten

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen