Dumby overgenomen door Tablazz

Dumby Logo

 

Sinds 1 januari 2018 is Tablazz B.V. de nieuwe eigenaar van Dumby. Dumby is sinds 40 jaar een gevestigde naam in kwalitatieve vloerverzorgingsproducten voor hout, laminaat en PVC. Enkele producten werden door de consumentengids zelfs als ‘Beste koop’ aangemerkt. Naast het bestaande assortiment van Woca en Monocoat kan Tablazz met de toevoeging van Dumby nu voor elk vloertype, zowel voor binnen als buiten, een verzorgingsproduct leveren.

De meeste Dumby producten zijn per direct leverbaar en naar verwachting kunnen we in januari het volledige bestaande assortiment uit voorraad leveren. Daarnaast zullen enkele interessante nieuwe producten aan de Dumby lijn worden toegevoegd. Hierover binnenkort meer…

Prijzen zijn vooralsnog ongewijzigd zoals in ‘oude’ prijslijst Woodpecker.

Klik hier voor de actuele prijslijst.

Meer info: T: 013-5810665 E: verkoop@tablazz.nl

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen