Tablazz op Meesters in de Tuin 2019

Op donderdag 17 oktober stond Tablazz op het exclusieve event Meesters in de Tuin 2019 waar de absolute top van de tuinbranche samenkomt. Denk aan een mix van de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers uit de BeNeLux. Natuurlijk mag Tablazz hier niet ontbreken! Wij presenteerden hier ons assortiment buitenparket en gevelbekleding.

Heeft u onze stand bezocht en wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op voor een afspraak met onze vertegenwoordiger of download hier onze brochures! Wist u dat ook van alle houtsoorten een sample aan te vragen is? Dat doet u via de website!

Actueel

Deze pagina wordt automatisch gevuld met inhoud: alle berichten op datum

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen