Randafwerking van een terras

Recht hout rond afwerken?

U heeft interesse in een terras van hout, maar wil dit graag met afgeronde hoeken of zelfs in een ronde vorm laten leggen. Kan dit eigenlijk wel en hoe wordt dit dan gedaan? In dit artikel vertellen wij u alles over de randafwerking. Tablazz is expert op het gebied van randafwerking van uw terras en van een ronde afwerking schrikken wij niet terug! Een ronde afwerking komt vaak voor om een jacuzzi of zwembad. Dat ziet er dan zo uit:

randafwerking terras randafwerking terras

Ronde hoeken
De profielen die we gebruiken voor de randafwerking zijn voorzien van afgeronde kanten en daardoor ideaal voor zwembaden, trappen en andere vormen. Ook voor de uitwendige afwerking van uw gevelbekleding, plantenbak of meubelstuk biedt Tablazz een passende randafwerking. Het is zelfs mogelijk de randafwerking op commissie te laten maken naar de specifieke wensen van de individuele klant. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk de randafwerking precies aan te sluiten op een door u bepaalde vorm! Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van verschillende mogelijkheden mbt de randafwerking.

randafwerking terras

De profielen die we hiervoor standaard in ons assortiment hebben opgenomen, zien er als volgt uit. Hiermee kunnen we bijna alle vormen afwerken. Indien u een afwijkende vorm terras wilt installeren, kunnen we in veel gevallen de randafwerking speciaal voor u laten maken. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de randafwerking van uw buitenparket of heeft u advies nodig over een project? Neem dan contact op met onze Account Manager Walter Jansen (06-40497562) of via Tablazz BV +31 (0)13 581 0665. U kunt ook een email sturen naar verkoop@tablazz.nl.

Buitenparket

Vers kopje koffie of thee, subtiel lentezonnetje, uw favoriete boek en dat gecombineerd met een prachtig terras. Klinkt goed toch? Heel de zomer terrassen doet u het liefst in uw eigen tuin. Bent u bezig met het ontwerp van uw tuin of villa en bent u op zoek naar een…

Lees meer

Buitenparket materialen

Tablazz buitenparket is leverbaar in 3 materialen: hout, bamboe of composiet. Elk materiaal heeft zijn eigen USP’s. We lichten ze hieronder kort toe.   Hout Voor een houten terras zijn er 2 mogelijkheden: Tropisch hout of Thermo Essen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een Tropische houtsoort zoals Ipé,…

Lees meer

Exterpark Randafwerking

Ontworpen voor een perfecte randafwerking van uw Exterpark buitenparket.  Voorzien van afgeronde kanten en ideaal voor de randafwerking rondom zwembaden, trappen en andere vormen van niveauverschillen. Ook voor de uitwendige afwerking van uw gevelbekleding, plantenbak of meubelstuk biedt Tablazz een passende randafwerking. Het is zelfs mogelijk de randafwerking op commissie te laten…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen