Meesters in de Tuin 2023

Het Meesters in de Tuin event komt er bijna aan en Tablazz is er voor de zesde keer op een rij bij! Dit jaar is het event niet alleen voor de zakelijke bezoeker geopend, maar ook de particuliere bezoeker met oog voor design en kwaliteit kan een kijkje nemen op de beursvloer.

Het event

Meesters in de tuin is een platform én jaarlijks terugkerend event van Meesters voor Meesters in de tuinbranche. Ruim 50 partners delen 365 dagen per jaar hun inspiratie en kennis via dit online platform. Jaarlijks komen zij in oktober bij elkaar voor HET Meesters in de tuin event in Cuijk. Dé Kick-Off voor het nieuwe seizoen met een explosie aan noviteiten en inspiratie in de tuinbranche. Vorig jaar was hun grootste editie ooit, dit jaar wordt het nóg groter! Ben jij bezig met het aanleggen, inrichten of ontwerpen van een tuin dan moet jij hierbij zijn!

De feiten op een rij

Het event vindt dit jaar plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2023, opnieuw in het Ebben INSPYRIUM te Cuijk. Op de donderdag is de beurs van 14:00 – 00:30u open voor zakelijke bezoekers die hiervoor een kaart moeten bestellen. BESTEL KAARTEN. Op vrijdag is de beurs gratis toegankelijk voor de consument van 13:00 – 18:00u. Kom naar deze beurs en laat je inspireren in de wereld van high-end tuinen bij Meesters in de Tuin 2023. Bekijk de Consumenten- brochure voor meer info!

Trouwe MIDT partner

Ook wij zijn aanwezig op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober met onze prachtige stand om al onze unieke producten te laten zien aan onze businesspartners én nu natuurlijk ook aan de consument. Bent u op zoek naar een oplossing voor gevelbekleding, buitenparket of terras rondom uw zwembad? Wilt u onze producten en houtsoorten eens in het echt zien? Bezoek ons dan op donderdag 12 of vrijdag 13 oktober tijdens het Meesters in de tuin event in het Inspyrium te Cuijk!

Laat je inspireren

Recente projecten