buitenparket bloemendaal Exterpark Taperyba Buitenparket bloemendaal Exterpark Taperyba2

Buitenparket Exterpark Taperyba Bloemendaal

Dit luxe appartement is gelegen in het prachtige Bloemendaal. De buitenruimte is volledig ingericht met prachtige meubels en een buitenvloer. Vanuit de raampartij is zicht op het dakterras en de omliggende omgeving.

Voor dit dakterras heeft More Floors Breda het buitenparket Taperyba van Exterpark gelegd. Een parket dat bekend staat om zijn nerftekening en kleurschakering. Afhankelijk van de behandeling krijgt de vloer een lichtbruinrode kleur, maar van oorsprong heeft het hout een gele kleur. Onbehandeld zal dit parket vergrijzen onder invloed van de weersinvloeden.

Het hout is afkomstig uit Paraguay, Bolivia, Argentinië en Brazilië van de Sweetia Fruticosa. De fabriek waar het hout wordt verwerkt tot buitenparket is gecertificeerd door het Infona instituut wat garant staat voor een duurzaam bosbeheer.

Taperyba

Taperyba, parketvloer licht geelbruin met veel nerftekening en kleurschakering

Taperyba is een mooie stabiele houtsoort. Leverbaar in Exterpark Plus in afmeting 21x100mm. Vers kleurt Taperyba licht geelbruin met veel nerftekening en kleurschakering. Onder invloed van weersinvloeden kleurt het hout licht bruinrood en egaler van kleur op. Een oliebehandeling accentueert de mooie structuur en lichte kleurnuances. Onbehandeld zal Taperyba in een…

Lees meer

Plus Buitenparket

Ons Plus buitenparketsysteem is net als het Classic systeem een schroefloos systeem waardoor in uw prachtige terras geen hinderlijke schroeven zichtbaar zijn. Verschil met de Classic is dat er geen open kieren tussen de planken meer te zien zijn, zoals u op de detailfoto goed kunt zien. Open kieren zijn…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen