Buitenparket Padoek Kantoortuin Golfclub Bernardus

Bij de prestigieuze high-end golfclub Bernardus in Cromvoirt, hebben wij al het houtwerk voor binnen én buiten mogen leveren. Zo deelden wij eerder de foto’s van de prachtige Barnwood Gevelbekleding die daar is toegepast. Dit keer zoomen wij in op de Kantoortuin, waar ons sfeervolle padoek buitenparket is verwerkt tot een bijzondere kantoortuin. Kijkt u met ons mee?

De Kantoortuin

Veel woorden zullen wij er niet aan vuil maken, laten we eerst kijken hoe bijzonder deze tuin is geworden!

De houtsoort Padoek

Voor dit stijlvolle buitenparket werd de houtsoort Padoek gebruikt in een extra breed formaat. Het kernhout van Afrikaans padoek is fraai fel oranjeachtig rood, ook wel koraalrood genoemd. Onder invloed van zonlicht vergrijsd de houtsoort en krijgt het terras een bijzonder fraaie uitstraling. Het is een ijzersterke, stabiele houtsoort die zich door deze sterke eigenschappen uitstekend leent voor een toepassing als buitenparket.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor buitenparket of heeft u advies nodig over een project? Neem dan contact op met onze Account Manager Walter Jansen (06-40497562) of via Tablazz BV +31 (0)13 581 0665. U kunt ook een email sturen naar verkoop@tablazz.nl.

Padoek

Padoek

  Uiterlijke kenmerken: Het kernhout van Afrikaans padoek is fraai fel oranjeachtig rood, ook wel koraalrood genoemd, vandaar ook wel de naam corail. Bij blootstelling aan het licht verkleurt deze tint snel tot vaalroodbruin en op de lange duur tot zwartbruin. Wanneer het hout tijdig wordt afgelakt met een zuurhardende…

Lees meer

Classic Buitenparket

Ons Classic buitenparket was in 1995 het eerste schroefloze terrassysteem ter wereld, waardoor hinderlijke zichtbare schroeven in het hout tot het verleden behoorden. Deze slimme uitvinding veranderde de markt compleet! De planken zijn aan elkaar bevestigd met RVS clips, hierdoor ontstaan er strakke open kieren van 4mm zonder dat de…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen