Composiet buitenparket Hotel Golfclub Bernardus

Op deze prachtige locatie in Cromvoirt werd ons Composiet buitenparket gebruikt als afwerking rondom een zwembad. Composiet is een mix van gerecyclede houtvezels en polyethyleen (kunststof) en wordt onder andere toegepast als buitenparket. Grote voordelen zijn onder andere dat Composiet kleurvast is én onderhoudsarm! Hier is composiet gebruikt wat u niet in ons standaard assortiment kunt vinden, maar wat wij speciaal voor deze klant hebben besteld. U vraagt, wij draaien! Kijkt u met ons mee?

Bernardus Lodge

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laten we eerst dit prachtige zwembad van dichtbij bekijken!

Meer over Composiet

Ons Tech Composiet Buitenparket wordt geleverd in 2 uitvoeringen, Tech Cube en Tech Supreme. Kort gezegd is Tech Cube een mix van kunststof en hout. Voor de productie wordt restafval van houtproducties gebruikt die anders verloren zou gaan. Er hoeven dus geen bomen voor gekapt te worden! De ingrediënten worden gemengd en onder hoge temperatuur en druk samengeperst tot een nieuw product. Om deze reden kan composiet een ecologisch verantwoord alternatief zijn voor tropisch hardhout. Naast dat het ecologisch verantwoord is, heeft Tech Cube Composiet nog meer voordelen. Zo kan het materiaal niet gaan rotten en is het bestand tegen UV stralen, het behoudt altijd zijn oorspronkelijke kleur. Tech Cube Composiet is tevens voorzien van een extra kras- en vlekbestendige coating met een natuurlijke houtstructuur. De houtstructuur geeft het composiet een natuurlijke uitstraling, vergelijkbaar met écht hout. Tot slot maakt deze structuur de terrasdelen slipvast. Tech Cube is een hol composiet.

Tech Supreme is een kunststof terrasoplossing en bestaat voor 100% uit geschuimd PVC. Vergeleken met standaard composiet, zitten hier dus geen houtvezels meer in. Dit betekent dat de planken nauwelijks werken en dit zorgt voor een superstrak terras! 95% van het geschuimde PVC bestaat uit gerecycleerde materialen, dit maakt het een milieuvriendelijk product. Doordat het uit geschuimd PVC bestaat zijn de planken erg licht en makkelijk te hanteren. Daarnaast zijn de planken kleurvast en onderhoudsarm.  In tegenstelling tot écht hout behoudt Tech Supreme altijd zijn oorspronkelijke kleur. De houtstructuur die is verwerkt in de terrasdelen geeft de planken een natuurlijke uitstraling én zorgt voor een anti-slip werking. Het onzichtbare bevestigingssysteem voorkomt dat er kleine objecten tussen de planken door “verdwijnen”. Bij Tech Supreme zijn de planken massief.

Verder lezen over composiet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor buitenparket of heeft u advies nodig over een project? Neem dan contact op met onze Account Manager Walter Jansen (06-40497562) of via Tablazz BV +31 (0)13 581 0665. U kunt ook een email sturen naar verkoop@tablazz.nl.

 

Tech Composiet Buitenparket

Tech Composiet Buitenparket wordt geleverd in 2 uitvoeringen, Tech Cube en Tech Supreme. Over Tech Cube Tech Cube (voorheen Tech Shield) is een mix van gerecyclede houtvezels en polyethyleen (kunststof) en wordt onder andere toegepast als buitenparket. Voor de productie wordt restafval van houtproducties gebruikt die anders verloren zou gaan.…

Lees meer

Classic Buitenparket

Ons Classic buitenparket was in 1995 het eerste schroefloze terrassysteem ter wereld, waardoor hinderlijke zichtbare schroeven in het hout tot het verleden behoorden. Deze slimme uitvinding veranderde de markt compleet! De planken zijn aan elkaar bevestigd met RVS clips, hierdoor ontstaan er strakke open kieren van 4mm zonder dat de…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen