Wegdromen kun je pas echt op dit heerlijke ipé terras

In deze prachtige tuin is ons buitenparket op verschillende niveau’s toegepast rondom het zwembad en de jacuzzi. Tevens zie je het terug als wandelpad door de tuin heen. De architect heeft een onderhoudsvriendelijk tuin gecreëerd met respect voor het natuurlijke landschap.

Ipe terras

Over Ipe

Ipé is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren.
Als het hout onbehandeld blijt zal het onder weersinvloeden snel vergrijzen waardoor het een mooie zilvergrijze uitstraling verkrijgt. Ipé is afkomstig uit eigen houtzagerijen in Paraguay. De fabriek is gecertificeerd door het Infona instituut wat garant staat voor een duurzaam bosbeheer. Verder lezen.

Ipe terras  

Plus systeem

Het gepatenteerde Plus systeem is het eerste systeem in de markt met een onzichtbare bevestiging. Het resultaat is een perfecte visuele uitstraling en afwerking zónder onrustige schroeven in het oog. Het verfijnde terrassensysteem wordt sinds de jaren 90 met succes wereldwijd toegepast in publieke en particuliere projecten en mag als eerste “schroefloze” systeem worden gezien. Ja, u leest het goed; met behulp van dit systeem kunt u een terras installeren zónder het gebruik van schroeven. De onder constructie is volledig onzichtbaar en er zijn geen open naden tussen de verschillende terrasdelen. Hierdoor kunnen objecten niet verloren raken onder het terras! Ook zorgt de afgesloten terrasvloer dat er geen vuil tussen de voegen gaat zitten en dat het water optimaal afgewaterd wordt. Verder lezen.

Ipe terras

Meer weten?

Neem contact op via info@tablazz.nl voor meer informatie, of vraag hier een monster aan!

Ipé

Buitenvloer Lapacho bruin

Ipé is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren. Als het hout onbehandeld blijt zal het onder weersinvloeden snel vergrijzen waardoor het een mooie zilvergrijze uitstraling verkrijgt. Ipé is afkomstig uit eigen houtzagerijen in…

Lees meer

Plus Buitenparket

Ons Plus buitenparketsysteem is net als het Classic systeem een schroefloos systeem waardoor in uw prachtige terras geen hinderlijke schroeven zichtbaar zijn. Verschil met de Classic is dat er geen open kieren tussen de planken meer te zien zijn, zoals u op de detailfoto goed kunt zien. Open kieren zijn…

Lees meer

Buitenparket

Vers kopje koffie of thee, subtiel lentezonnetje, uw favoriete boek en dat gecombineerd met een prachtig terras. Klinkt goed toch? Heel de zomer terrassen doet u het liefst in uw eigen tuin. Bent u bezig met het ontwerp van uw tuin of villa en bent u op zoek naar een…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen