Sander Clijsen nieuwe accountmanager Tablazz

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe accountmanager Sander Clijsen. Met 8 jaar ervaring in de parketwereld (Uzin-Utz) en ruim 15 jaar ervaring in de verkoop zijn wij per 01-10-21 een super gemotiveerde en commerciële collega rijker!

Sander is met zijn achtergrond in de parketwereld (Uzin-Utz) gerust een rot in het vak te noemen. Door zijn jarenlange ervaring als technisch commercieel adviseur weet hij alles van de verwerking van parket en houten vloeren. Daarnaast heeft hij een breed netwerk in de parketbranche opgebouwd. Zijn netwerk evenals zijn technische achtergrond komen in deze functie perfect van pas!

Als accountmanager gaat Sander het bestaande netwerk van onze distributeurs verder verstevigen en uitbreiden. Tevens wordt hij hét aanspreekpunt voor alle technische en commerciële vragen. Ook zal hij de projecten van offertestadium tot uitvoering gaan begeleiden en op locatie de projecten mee opstarten. U zult Sander dus zeker tegen gaan komen in de toekomst!

Clijsen ziet deze uitdaging met veel plezier tegemoet. “Mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat Tablazz on top of mind is bij de bestaande klanten als het gaat om buitenparket, gevelbekleding of reclaimed wood. Tevens ben ik zeer gemotiveerd dit netwerk uit te breiden en Tablazz te introduceren onder nieuwe parketzaken, architecten en zwembadbouwers”, aldus een enthousiaste Clijsen.

De aanstelling van Clijsen past helemaal bij onze visie om te professionaliseren en de Benelux te bestormen met ons assortiment van Unique Wood Solutions. Vorig jaar is onze website compleet vernieuwd en ook is er een nieuw crm systeem ingericht. Er is continuïteit op onze social media kanalen en met de komst van Sander is er een fris en gemotiveerd gezicht om Tablazz helemaal op de kaart te zetten.

Wij heten Sander van harte welkom in de Tablazz familie en kijken ontzettend uit naar de samenwerking!

Wilt u kennismaken met Sander, heeft u advies nodig óf wilt u Sander helpen aan zijn eerste bestelling? Neem dan contact op via sander@tablazz.nl óf 06-11065816.

Laat je inspireren

Recente projecten

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen