Millésime parket

Millésime is een unieke collectie ambachtelijk afgewerkte verouderde houten vloeren. De robuuste uitstraling wordt verkregen door de vloerdelen handmatig te schrapen en/of te verouderen. Ook geborstelde, gerookte, gekleurde of onregelmatig fijnbezaagde parketvloeren completeren het Millésime assortiment.

Een vloer met karakter

Het resultaat: een robuuste vloer die helemaal tot leven komt in uw woning. Millésime vloeren zijn stuk voor stuk vloeren met karakter, waarop geleefd mag worden. Vloeren die met de hand worden bewerkt met als gevolg een vloer die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Een Millésime vloer is echt een blikvanger waarop u de rest van het interieur aanpast.

Voor vloer en wand

Alle varianten zijn gebaseerd op Europees en Russisch Eiken en de vloerdelen zijn leverbaar in 19 tot 30cm breed. De complete Millésime collectie kan zowel toegepast worden op uw vloer, als op de wand. Dit kunt u goed zien op het voorbeeld hiernaast. Denk bijvoorbeeld aan een wand achter uw televisie, in de keuken of op het toilet. Door hetzelfde karakter op verschillende plaatsen terug te laten komen, creëert u rust en balans in de woning.

Laat je inspireren

Projecten met Millésime parket

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen