Ben jij de commerciële kartrekker die wij zoeken?

Kun jij architecten of aannemers overtuigen van onze exclusieve producten? Ben jij sterk in het ontwikkelen en onderhouden van een solide netwerk van distributeurs? Lees dan verder!

Over Tablazz

Tablazz Unique Wood Solutions is een groothandel in unieke houtproducten voor binnen en buiten. Het is ontstaan vanuit de missie; “het creëren van een unieke en onderscheidende basis voor een prachtig en spraakmakend interieur en exterieur”. We staan bekend om ons exclusieve buitenparket; de meest hoogwaardige en innovatieve terrassystemen. Daarnaast zijn we verdeler van een bijzondere collectie Reclaimed Wood voor (interieur) vloeren en wanden, en een collectie gevelbekleding waar onder het populaire Barnwood. Lees verder over Tablazz.

Over de job

Als accountmanager werk jij aan een goede relatie met onze distributeurs en ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons netwerk. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor alle vragen over offertes, en facturen maar ook over de technisch inhoudelijke kant van onze producten.

Wij geloven in onze producten en vinden het belangrijk dat jij dat ook doet. Vanuit een servicegerichte aanpak weet jij de markt te overtuigen. In onze showroom óf op locatie presenteer je bijvoorbeeld onze producten aan een groep architecten of aannemers. Ook neem je deel aan vakbeurzen waar je met enthousiasme de producten van Tablazz presenteert.

Je begeleid projecten van offertestadium tot uitvoering en neemt deel aan bouwvergaderingen/projectoverleg. Je bezoekt projectlocaties en zorgt dat aan alles wordt gedacht. Starten we een nieuw project in binnen- of buitenland? Dan ben jij er uiteraard bij om het startschot te geven en een deel van het project mee te begeleiden.

Je bent écht de kartrekker van onze commerciële activiteiten en krijgt alle vrijheid om deze zelf te bepalen en op te volgen. Je bent vasthoudend om je doelen te bereiken en laat je niet uit het veld slaan bij een tegenslag.

Over jou

 • Je bent minimaal één dag per week op kantoor (Maandag). Daarnaast ben je vooral onderweg om (potentiële) klanten te bezoeken en enthousiasmeren en overtuigen van de toegevoegde waarde van onze unieke producten.
 • Je bent actief bezig met het versterken en uitbreiden van ons netwerk en de bekendheid van Tablazz. Dit doe je zowel onderweg als via social media. Hiervoor werk je actief samen met de marketing afdeling.
 • Je kunt technische tekeningen/tuinontwerpen lezen en bent in staat om aan de hand van de ontwerpen van de klant een complete en passende offerte te maken waarin je actief mee denkt met de klant om het beste eindresultaat te halen.
 • Je werkt aan gezamenlijke doelstellingen om de omzet van Tablazz te laten groeien en bent hierin creatief in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden.
 • Je voert administratieve werkzaamheden rondom de verkoop van producten uit en houd alle klantgegevens up-to-date in ons CRM systeem. (Teamleader)
 • Je kunt goed omgaan met de vrijheid om zelf je afzetkanalen te zoeken en een door jou gekozen verkoopstrategie te hanteren.
 • Je ziet het als een uitdaging om Tablazz te laten groeien naar een hoger level. Wie weet neem jij straks je nieuwe collega accountmanager wel aan!

Wat wij zoeken

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie
 • MBO+/HBO niveau.
 • Je beschikt over een Rijbewijs B en E
 • Wonend binnen een straal van 50 km rondom Tilburg.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een humoristische, enthousiaste en overtuigende persoonlijkheid.
 • Je hebt vaak aan één woord genoeg om te begrijpen waar de behoeften van onze klanten liggen en kunt dit vertalen naar een kans of oplossing.
 • Verkopen is jouw ding. Je weet op verschillende manieren onze doelgroep te bereiken, bent niet bang je visie te uiten en “out of the box” te denken.
 • Je hebt een lange termijnvisie en weet dit om te zetten in een concreet actieplan
 • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden.
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring en een netwerk binnen de hovenierssector en/of luxe villabouw

Wat bieden we

Wij bieden een baan bij een bedrijf met een eerlijke en gezellige sfeer. Een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is om met elkaar te lachen. Het is een klein bedrijf waar echt alle ruimte is voor eigen initiatief en we zoeken iemand die dat ook leuk vindt. Zoek je gebaande paden dan ben je bij ons aan het verkeerde adres; het is juist aan jou om de paden uit te slijten! Je ontvangt van ons een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon, laptop of auto van de zaak, zijn goed geregeld.

Laat je inspireren

Recente projecten