Ingebouwde terrasverlichting

Met ingebouwde terrasverlichting vangt u drie vliegen in één klap: het is fijn thuiskomen, zorgt voor een romantische sfeer en houdt ongenode gasten uit de tuin!

Licht in de duisternis

Onze ingebouwde terrasverlichting kan zowel in terrasdelen als gevelbekleding toegepast worden en zorgt voor een aantal dingen. U heeft zicht in het donker, u creëert sfeer en het draagt bij aan het voorkomen van diefstal. Dieven worden immers niet graag gezien in het donker!

Wij leveren terrasverlichting van Eyeleds, absolute specialist op het gebied van ingebouwde ledverlichting. In het daglicht zijn de lampjes bijna niet te zien, zoals u op de foto hiernaast zelf kunt beoordelen.

Éen met de vloer

Eyeleds Floorleds gebruiken zowel we voor de terrasverlichting als voor de gevelverlichting. Het zijn ultraplatte, makkelijk te installeren, walk-over LEDspotjes, die volledig vlak kunnen worden ingebouwd. Dit betekent: geen hinderlijke hoogteverschillen in uw prachtige buitenparket. Wanneer de spots zijn gemonteerd, zijn ze volledig één met de vloer. Floorleds zijn per set van 3 of 5 ronde spots in warmwit of ijswit verkrijgbaar.

Zwembad of jacuzzi?

De Eyeleds zijn volledig waterbestendig en kunnen probleemloos geïnstalleerd worden rondom uw zwembad of jacuzzi. Met Eyeleds creëert u stijlvolle lichtaccenten, (nachtelijk) oriëntatielicht, functionele markering of (loop)wegaanduiding.

De levensduur van een Eyeleds kan wel tienduizenden uren bedragen. De meest gebruikte (gloei)lampen in huishoudens gaan slechts een paar duizend uren mee. LEDs zullen er niet zomaar mee ophouden zoals traditionele lichtbronnen dat doen, ze zullen eerder langzaam doven, zodat er genoeg tijd is om vervanging te kunnen regelen.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen