Plus

Ons Plus buitenparket systeem is net als de andere systemen geheel schroefloos, geen hinderlijke schroeven in beeld dus! Daarnaast zijn er geen open kieren zichtbaar tussen de planken, er kunnen geen waardevolle spullen verdwijnen. Toch is er voldoende ventilatie. Hoe dat kan? Lees snel verder!

Hoe werkt het?

Zoals gezegd zijn de twee belangrijkste kenmerken van het Plus buitenparket: een schroefloze bevestiging zónder open kieren. U vraagt zich misschien af hoe dit werkt? Het gepatenteerde bevestigingssysteem werkt met speciale RVS clips die bevestigd worden in de uitsparing die hiervoor in de planken is gemaakt. Zo verdwijnen deze clips dus volledig uit het zicht. Dit kunt u goed zien op dit plaatje:

Exterpark Plus doorsnede

Na installatie zijn er geen open, zichtbare kieren meer tussen de delen. Dit elegante buitenparket heeft daarmee dezelfde charme als een binnenparketvloer. Kijk, dat is prachtig en praktisch in één.

Materialen

Ons Plus Buitenparket is leverbaar in HoutBamboe of Composiet. Onder hout vallen de houtsoorten Elondo, Ipé, Merbau, Taperyba, en Teak. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerkende uitstraling en specificaties, bekijk hier onze projectfoto’s voor een betere sfeerimpressie van de verschillende materialen. Wist u dat u van elk type materiaal ook een monster aan kunt vragen? Dat doet u hier.

Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Verkrijgbare afmetingen

Het gepatenteerde bevestigingssysteem werkt met RVS clips in verschillende varianten voor 3 standaard houtdiktes (21, 28 en 35mm) en speciale ‘duo-clips’ voor de kopse bevestiging. De terrasdelen worden geleverd in lengtes in een veelvoud van resp. 40, 50 en 60cm met kopse messing en groef. De breedtes variëren van 100 – 120 – 145 mm. Hierdoor wordt de installatie makkelijker en stabieler, en levert het minimaal aan zaagverlies op.

In dit filmpje ziet u hoe bij een project van Bouwbedrijf van Dinther Ipé in combinatie met ons Plus systeem is toegepast bij de bouw van een prachtige villa!

Plus buitenparket, de voordelen:

 • Parket zonder open kieren
  Eerste buitenvloer met de sfeer, comfort en uitstraling van een parketvloer. Kleine objecten zoals sleutels en muntstukken kunnen niet onder de vloer ‘verdwijnen’
 • Verborgen bevestigingssysteem
  De terrasdelen worden bevestigd met Omega-vormige roestvrijstalen clips die je aan de bovenkant niet ziet! Wereldwijd gepatenteerd, onzichtbaar bevestigingssysteem
 • Optimale plankstabiliteit
  De natuurlijke werking van het hout wordt opgevangen door de speciale bevestigingsclips.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Dankzij goede afwatering en glad oppervlak. Geen schroeven door het hout dus geen scheur- en splintervorming rondom schroefgaten
 • Multi-toepasbaar
  Ook te verwerken als gevelbekleding of verwerkt in buitenmeubelen.
 • Makkelijk (de)monteerbaar
  Eenvoudige installatie voor professional en doe-het-zelver
 • Kies uw gewenste randafwerking
  Allerlei accessoires beschikbaar om randafwerking rondom zwembad mogelijk te maken.
 • Leverbaar in 3 systemen
  Kies uit PlusMagnet of Classic

Direct zelf doen

Ook dealer worden?
Bent u enthousiast over onze producten en wilt u deze ook opnemen in uw assortiment? Dat horen wij graag! Tablazz werkt met een select aantal premium dealers en staat altijd open voor het uitbreiden van dit netwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger!

Laat je inspireren

Projecten met Tablazz buitenparket