Over Tablazz

Tablazz B.V. is een groothandel in unieke houtproducten voor binnen en buiten.
Opgericht in 2006 als officieel distributeur voor het hoogwaardige Exterpark buitenparket. Dit Buitenparket was én is het enige terrassysteem wat zich met recht Buitenparket mag noemen.
Het strakke buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer. De basis voor schroefloze terrassen werd reeds in 1995 geïntroduceerd en is sindsdien veelvuldig gekopieerd. Door een continue innovatie en productontwikkeling blijft Exterpark tot op de dag van vandaag het meest hoogwaardige en innovatieve terrassysteem. Het onlangs geïntroduceerde Magnet systeem is hier het levende bewijs van.
Perfect Parket… voor buiten.

Naast het Buitenparket leveren we een bijzondere collectie reclaimed hout voor (interieur) vloeren en wanden, en een collectie gevelbekleding waar onder het populaire Barnwood.

Onze klanten zijn bedrijven in parket, tuin- en wellness branche, houthandels en bouwgroothandels.
Daarnaast zijn we dankzij ons onderscheidend assortiment een prettige partner voor tuin- en interieurontwerpers en voor architecten.

Kijk op onze verkoop en adviespagina voor een overzicht van onze partners en verkooppunten.

Missie

Onze missie is het creëren van een unieke en onderscheidende basis voor een prachtig en spraakmakend interieur of exterieur.
Waar onze producten worden toegepast ontstaat sfeer en uitstraling, ongeacht de ruimte.
Dit kan zijn een klein balkon van een appartement of het dak van een luxe hotel.
Of een wand in een toilet of de gevelbekleding op een prachtig golfcomplex.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen