Magnet S

Het revolutionaire Magnet systeem, maar dan de verbeterde versie: MAGNET S. Het heeft álle voordelen die ons revolutionaire Magnet systeem ook al heeft. Én het is DRIE keer zo snel te installeren! Het wordt geplaatst zónder schroeven, de onderconstructie is volledig onzichtbaar én u kunt elke willekeurige plank eenvoudig verwijderen en terugplaatsen.

Hoe werkt het?

Eerst worden er aluminium balken bevestigd op verstelbare terrasdragers. Vervolgens worden er speciale clips in de onderkant van de plank geschoven in de hiervoor gemaakte uitsparingen. De uitsparingen kunt u goed zien op deze afbeelding:

Met behulp van deze clips worden de planken zó op de aluminium regels vastgeklikt. Je ziet niets meer van de constructie en kunt genieten van een strak en rustig buitenparket zónder open kieren of vervelende schroeven! Een makkelijke en supersnelle bevestiging dus.

Aluminium constructie

Het Magnet S systeem werkt met een aluminium constructie en dat is niet voor niets. Kiezen voor de juiste constructie is kiezen voor de juiste fundering. Je zou je eigen huis ook niet op een lemen fundering bouwen, toch? Kies daarom voor de opbouw van uw terras nooit voor zachte houten of kunststof balken. Aluminium is de beste keuze voor een stabiel en kaarsrecht eindresultaat!

Daarnaast is met onze Magnet-tool élke willekeurige plank super makkelijk te verwijderen en weer terug te plaatsen. Foutje gemaakt? Geen probleem; in een handomdraai heb je dat opgelost.

Materialen

Ons Magnet S systeem is leverbaar in Composiet en Bamboe. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerkende uitstraling en specificaties, bekijk hier onze projectfoto’s voor een betere sfeerimpressie van de verschillende materialen. Wist u dat u van elk type materiaal ook een monster aan kunt vragen? Dat doet u hier.

Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

In dit filmpje ziet u stap voor stap hoe het Magnet S werkt:

Hieronder ziet u hoe Hoveniersbedrijf Mollema het Magnet systeem gebruikt voor de renovatie van een prachtige tuin!

Magnet buitenparket, de voordelen:

 • Visgraat en Hongaarse Punt
  Dit systeem maakt zelfs patroonvloeren mogelijk op uw terras!
 • Geen schroeven nodig met de Magnet-tool
  Hierdoor kunt u elke willekeurige plank eenvoudig verwijderen en terugplaatsen. Ideaal bij een beschadigde plank, verstopte afvoer of bijvoorbeeld kapotte leiding onder het parket.
 • Eenvoudige installatie en montage
  Elke parketteur kan hiermee werken en het is ideaal voor de doe-het-zelver
 • Parket zonder open kieren
  Een buitenvloer met de sfeer, comfort en uitstraling van een parketvloer. Kleine objecten zoals sleutels en muntstukken kunnen niet onder de vloer ‘verdwijnen’
 • Verborgen bevestigingssysteem
  De terrasdelen worden bevestigd met behulp van een aluminium onderconstructie die je aan de bovenkant niet ziet! Revolutionair en gepatenteerd buitenparket systeem!
 • Onderhoudsvriendelijk
  Dankzij goede afwatering en glad oppervlak. Geen schroeven door het hout dus geen scheur- en splintervorming rondom schroefgaten
 • Multi-toepasbaar
  Ook te verwerken als gevelbekleding of plafondbekleding.
 • Herbruikbaar
  Indien mogelijk makkelijk te verhuizen zonder te slopen!
 • Kies uw gewenste randafwerking
  Allerlei accessoires beschikbaar om randafwerking rondom zwembad mogelijk te maken.
 • Leverbaar in 3 systemen
  Kies uit PlusMagnet of Classic

Direct zelf doen

Ook dealer worden?
Bent u enthousiast over onze producten en wilt u deze ook opnemen in uw assortiment? Dat horen wij graag! Tablazz werkt met een select aantal premium dealers en staat altijd open voor het uitbreiden van dit netwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger!

Laat je inspireren

Projecten met Tablazz buitenparket