Tips & Nieuws

Tablazz Unique Wood Solutions is in 2006 opgericht vanuit een liefde voor in- en exterieurdesign. Vanuit deze passie delen wij regelmatig inspirerende content met jullie.

Thermowood Gevelbekleding

Met houten gevelbekleding tovert u uw huis om tot een spectaculair droompaleis! Of u nu een bestaande woning in een nieuw jasje wilt steken of bezig bent met de bouw van een nieuwe villa; de gevel van uw huis bepaalt het aanzicht van uw woning.

Tuintrends 2020

Bent u bezig met het ontwerp van uw tuin en op zoek naar inspiratie? Lees dan vooral verder! Onthaasten, duurzaamheid, gebruik van natuurlijke materialen… Zomaar wat termen die wij voorbij zien komen wanneer men bij ons komt voor een prachtig buitenparket of houten gevelbekleding.

Terras zomer- en winterklaar maken

Er zijn grofweg 2 momenten in het jaar waarop we de tuin grondig aanpakken: het voorjaar en het najaar. In het voorjaar maken we de tuin klaar voor een heerlijk seizoen vol barbecue, tuinfeestjes en het zonnige buitenleven. In het najaar maken we de tuin klaar voor een seizoen van nat en kou. Twee uitersten die onze aandacht vragen! Hoe u het beste te werk gaat? Wij hebben een kant en klaar stappenplan voor u!

Visgraat buitenparket

Visgraatparket is momenteel razend populair en wij begrijpen dit als geen ander. Een visgraatparket geeft ruimte, sfeer en het is bovenal schitterend om te zien. Tot voor kort was dit nog niet beschikbaar voor buiten, maar sinds dit jaar wel! Wij leveren nu ook buitenparket in patronen zoals Visgraat of Hongaarse punt. Hoe gaaf is het wanneer u de visgraatvloer van binnen kunt laten doorlopen op uw terras?

Reclaimed Wood

Hoe ambachtelijk wilt u uw vloer hebben? Met Reclaimed Wood van Tablazz zit dat wel goed. Het hout uit onze Reclaimed Wood collectie kostte de nodige man- en paardenkracht. Hout dat de industriële revolutie heeft doorstaan. Hout dat duizenden kilometers heeft gereisd. Wat ooit een whiskeyvat of vissersboot was, is nu een authentieke vloer of wand die elk interieur naar een hoger niveau brengt. Met Oerplank haalt u niet alleen een blikvanger in huis, maar ook een stuk historie.

Magnet buitenparket

Het revolutionaire Magnet systeem is ons nieuwe gepatenteerde buitenparketsysteem dat ver voorop loopt in de wereld van houten terrassen. Het unieke van dit systeem is dat het geplaatst wordt zónder schroeven. De onderconstructie is volledig onzichtbaar én u kunt elke willekeurige plank eenvoudig verwijderen en terugplaatsen.

Laat je inspireren

Recente projecten

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen