Installatie Tablazz producten

Voor een optimaal resultaat en vlotte installatie levert Tablazz alle benodigde installatiebenodigdheden uit voorraad. U kunt ook direct naar beneden scrollen voor een overzicht met alle leginstructies.

Bevestigingsclips

Het belangrijkste onderdeel uit het Buitenparket totaalconcept: De bevestigingsclip. Deze omega-vormige roestvrijstalen clips leveren we in 3 varianten voor 3 standaard vloerdiktes, 21, 28 en 35mm. Voor elke variant zijn 2 typen clips beschikbaar, een standaard clip met 1 schroefgat en een kopse clip met 2 schroefgaten. De laatste wordt gebruikt waar 2 plank-uiteinden bij elkaar komen, hierdoor krijgen de kopse zijden meer stabiliteit en behoudt het terras zijn ‘strakke’ uitstraling.

RVS Schroeven

Roestvrijstalen schroeven worden gebruikt om de bevestigingsclips op het regelwerk te bevestigen. Het assortiment bestaat uit standaard RVS A2 schroeven in verschillende maatvoeringen. Naast de standaard schroeven leveren we ook enkele zelfborende schroeven en zogenaamde klemschroeven. Deze kunnen zonder voorboren in elk type hardhout worden gebruikt.
Ook leveren we RVS vlonderschroeven in 4.5×50 en 5.0×60 voor onze traditionele vlonderplanken.

Magnet-tool

Het revolutionaire Magnet systeem is ons nieuwe gepatenteerde buitenparketsysteem dat ver voorop loopt in de wereld van houten terrassen. Het unieke van dit systeem is dat het geplaatst wordt zónder schroeven. Door de Magnet-tool kunt u elke plank eenvoudig verwijderen en terugplaatsen. Elke parketteur kan hiermee werken en het is ideaal voor de doe-het-zelver.

Wilt u meer weten over het Magnet systeem? Klik dan hier.

Hardhouten Regelwerk

Bij de installatie van een hardhouten buitenparket wordt het best een hardhouten regel toegepast.
Tablazz levert geschaafde hardhouten regels in verschillende maatvoeringen.
Kopmaten: 25x50mm, 35x50mm, 35x65mm en 40x60mm.
Dunne formaten regelwerk dienen volledig ondersteund te zijn (bijvoorbeeld op een betonnen balkon). Indien het regelwerk als een zelfdragende constructie (bijvoorbeeld op pedestals) wordt toegepast, wordt er een minimale dikte van 60mm aangehouden.

Verstelbare regeldragers

Met verstelbare regeldragers (of pedestals) wordt het regelwerk eenvoudig op hoogte gesteld. Door het in- of uitdraaien van een pedestal wordt de ruimte tussen ondergrond en regel kleiner of groter.
De kunststof Pedestals worden vaak toegepast op dakterrassen, op een ongelijke ondergrond of indien het terras opgehoogd dient te worden.
De kleinste pedestal is verstelbaar tussen 3 en 5cm. De grootste pedestal tussen 58 en 69cm. Alle afmetingen daar tussenin zijn leverbaar.

Anti-Worteldoek

Ter voorkoming van wild groeiende beplanting onder of tussen de terrasdelen leveren we een speciaal Bodemafdekvlies. Dit speciale spunbonded polyester afdekvlies weegt 100g per m2 en geeft een betere bescherming dan standaard (geweven) anti-worteldoek.
Leverbaar in rollen van 50m1 in 100 of 200cm breed.

Scheepsdekrubber

Speciaal voor het Exterpark Classic systeem leveren we een speciaal ontwikkeld rubber profiel wat tussen de terrasdelen wordt geplaatst. Het terras wordt hiermee afgesloten en geeft het effect van een scheepsdekvloer. Het rubber profiel wordt geleverd op rollen van 250m1. Bij toepassing van het scheepsdekrubber dient het terras onder afschot geplaatst te worden zodanig dat er bij een regenbui geen plassen op het terras blijven staan.

Rubber tegeldragers

Bij installatie op een dakterras dient onder het regelwerk een rubberen tegeldrager te worden geplaatst om beschadiging van de dakbekleding te voorkomen. Rubber tegeldragers meten 10x10x1cm en zijn verpakt per 150stuks.

In dit filmpje ziet u stap voor stap hoe het Magnet systeem is opgebouwd:

Hieronder ziet u hoe Hoveniersbedrijf Mollema het Magnet systeem gebruikt voor de renovatie van een prachtige tuin!

Laat je inspireren

Projecten met Tablazz buitenparket

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen