Buitenparket materialen

Tablazz buitenparket is leverbaar in 3 materialen: hout, bamboe of composiet. Elk materiaal heeft zijn eigen USP’s. We lichten ze hieronder kort toe.


Hout

Voor een houten terras zijn er 2 mogelijkheden: Tropisch hout of Thermo Essen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een Tropische houtsoort zoals Ipé, Taperyba of Teak. Dit zijn sterke, stabiele houtsoorten die de invloeden van het weer goed kunnen verdragen. Daarnaast is er het prachtige Thermo Essen; hét ecologische alternatief voor kostbare exotische hardhoutsoorten.


Bamboe

Botanisch gezien is Bamboe een grassoort en de snelst groeiende plant ter wereld. Hierdoor is Bamboe overvloedig beschikbaar en heeft het een meer dan positieve milieubalans. Bamboe combineert zo het beste van 2 werelden. Het heeft de sfeer, comfort en uitstraling van een houten terras zonder dat er een boom voor gekapt hoeft te worden.

 


Composiet

Composiet Buitenparket wordt geleverd in 2 uitvoeringen, Tech Cube en Tech Supreme. Tech Cube is een mix van gerecyclede houtvezels en polyethyleen (kunststof).  Tech Supreme is een kunststof terrasoplossing en bestaat voor 100% uit geschuimd PVC. Vergeleken met standaard composiet, zitten hier dus geen houtvezels meer in.

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen