Buitenparket systemen

Tablazz buitenparket is leverbaar in 3 systemen: Magnet, Plus en Classic. Elke variant heeft zijn eigen USP’s en is ook geschikt als wand- of gevelbekleding . We lichten ze hieronder kort toe. 


Classic

Exterpark Classic is in 1995 gelanceerd en was wereldwijd het eerste ‘schroefloze’ terrassysteem in de markt waardoor zichtbare, hinderlijke schroeven door het hout tot het verleden behoorde. De trend om de sfeer en comfort van binnen naar buiten te brengen was gezet.

doorsnede Classic

 


Plus

Het Plus systeem is net als het Classic systeem een schroefloos systeem waardoor in uw prachtige terras geen hinderlijke schroeven zichtbaar zijn. Verschil met de Classic is dat er geen open kieren tussen de planken meer te zien zijn, zoals u op de foto goed kunt zien.

Exterpark Plus doorsnede

Magnet

Het revolutionaire Magnet systeem is ons nieuwste buitenparketsysteem dat ver voorop loopt in de wereld van houten terrassen. Net als de Classic is het een schroefloos systeem waardoor geen hinderlijke schroeven zichtbaar zijn. Net als de Plus is het een gesloten systeem zónder open kieren waardoor er niets tussen de planken kan vallen. Tot slot kunt u met behulp van dit systeem heel eenvoudig een plank vervangen met behulp van de Magnet Tool!

 

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen