Oak Raw

 

Hergebruikt Eiken Parket

Afmeting (DxBxL): 21(6) x 100-270 x 500-2200
Drager: 15mm Multiplex
Toplaag: 6mm
Afwerking: Onbehandeld

Herkomst

Oak Raw is afkomstig van oude Europese woningen, fabrieken en schuren. De vaak meer dan 200 jaar oude panden moesten worden gesloopt vanwege ouderdom.
Het gerecupereerde eikenhout heeft de tand des tijds niet alleen doorstaan maar heeft door de geschiedenis zijn unieke, geleefde uitstraling verkregen.

Beschrijving

Oak Raw is de meest authentieke variant uit de Oerplank collectie. Het eikenhout heeft alle sporen van zijn oorspronkelijke toepassing. Grote oneffenheden zijn dicht gestopt en/of met hout ingelegd. Het hout heeft een glad geolied oppervlak en een natuurlijk reliëf. Oak Raw kan voor zowel vloer- als wandbekleding binnen worden toegepast.

 

Oerplank: Hout met historie

Oerplank: Hout met historie Sinds 2013 is Tablazz exclusief importeur van het unieke assortiment van Imondi. De Oerplank collectie bestaat uit een 20-tal unieke varianten recuperatiehout met elk hun eigen verhaal. Hergebruikt hout van bijvoorbeeld oude whiskyvaten of oude vissersboten verwerkt tot een strakke vloer of wand met een ongeëvenaarde authentieke uitstraling. Dankzij de moderne productiemethoden…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen