Oak Venice

Hergebruikt Europees Eiken

Afmeting (DxBxL): 19(4) x 90–270 x 500–2200
Drager: 15mm Multiplex
Toplaag: 4mm
Afwerking: Onbehandeld

Herkomst:

Aanmeerpalen, navigatiepalen en boeipalen uit Venetië.

Bijzonderheden:

De 300 jaar oude eiken palen zijn tot 15 meter lang en zijn de originele palen die zijn gebruikt om vaargeulen en aanlegplaatsen te markeren in de historische stad Venetië, Italië. De lokale overheid van Venetië vervangt deze palen regelmatig. Door langdurige inwerking van het zeewater heeft het hout een unieke kleur en tekening gekregen. Bovendien is de structuur van het hout veranderd wat zich vertaalt in een grotere dichtheid en stabiliteit.

Breng een stukje Venetië in uw huis!

Oerplank: Hout met historie

Oerplank: Hout met historie Sinds 2013 is Tablazz exclusief importeur van het unieke assortiment van Imondi. De Oerplank collectie bestaat uit een 20-tal unieke varianten recuperatiehout met elk hun eigen verhaal. Hergebruikt hout van bijvoorbeeld oude whiskyvaten of oude vissersboten verwerkt tot een strakke vloer of wand met een ongeëvenaarde authentieke uitstraling. Dankzij de moderne productiemethoden…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen