Exterpark Taperyba

Taperyba

Taperyba is een mooie stabiele houtsoort. Leverbaar in Exterpark Plus in afmeting 21x100mm.
Vers kleurt Taperyba licht geelbruin met veel nerftekening en kleurschakering. Onder invloed van weersinvloeden kleurt het hout licht bruinrood en egaler van kleur op. Een oliebehandeling accentueert de mooie structuur en lichte kleurnuances. Onbehandeld zal Taperyba in een periode van ca. 1 tot 1,5 jaar vergrijzen. Exterpark Taperyba is afkomstig uit eigen houtzagerijen in Paraguay. De fabriek is gecertificeerd door het Infona instituut wat garant staat voor een duurzaam bosbeheer.

Groeigebied: Paraguay, Bolivia, Argentinië, Brazilië
Botanische naam: Sweetia fruticosa
Andere namen: Sucupirana, gracuhi, macanaiba, amarela, maracahyba, sepepira, sucupira amarela, lapachin, manisoto, jacaranda-jicara.
Duurzaamheidsklasse: 1
Volumieke massa: 950-1100 kg/m3
Hardheid (Janka): 10700
Werking: Gering

Plus Buitenparket

Ons Plus buitenparketsysteem is net als het Classic systeem een schroefloos systeem waardoor in uw prachtige terras geen hinderlijke schroeven zichtbaar zijn. Verschil met de Classic is dat er geen open kieren tussen de planken meer te zien zijn, zoals u op de detailfoto goed kunt zien. Open kieren zijn…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen