Oerplank Oak Grey – prachtige echt oud houten plankenvloer

Oerplank

In deze prachtige woning ziet u onze bijzondere Oerplank Oak Grey terug, een vloer met een bijzondere geschiedenis. Deze vloer is gemaakt van hout dat de industriële revolutie heeft doorstaan. Hout dat ooit een whiskeyvat of vissersboot was, is nu een authentieke houten vloer geworden. 450 jaar oude plank Deze vloer valt op bij binnenkomst; hij verrast en wekt nieuwsgierigheid op. Op de prachtige detailfoto's ziet u de geschiedenis terug in de vloer. Wist u dat de planken soms wel 450

Lees meer

Composiet buitenparket Hotel Golfclub Bernardus

Op deze prachtige locatie in Cromvoirt werd ons Composiet buitenparket gebruikt als afwerking rondom een zwembad. Composiet is een mix van gerecyclede houtvezels en polyethyleen (kunststof) en wordt onder andere toegepast als buitenparket. Grote voordelen zijn onder andere dat Composiet kleurvast is én onderhoudsarm! Hier is composiet gebruikt wat u niet in ons standaard assortiment kunt vinden, maar wat wij speciaal voor deze klant hebben besteld. U vraagt, wij draaien! Kijkt u met ons mee?

Lees meer

Buitenparket Padoek Kantoortuin Golfclub Bernardus

Bij de prestigieuze high-end golfclub Bernardus in Cromvoirt, hebben wij al het houtwerk voor binnen én buiten mogen leveren. Zo deelden wij eerder de foto's van de prachtige Barnwood Gevelbekleding die daar is toegepast. Dit keer zoomen wij in op de Kantoortuin, waar ons sfeervolle padoek buitenparket is verwerkt tot een bijzondere kantoortuin. Kijkt u met ons mee?

Lees meer

Exclusieve villa met zwembad afgewerkt met ipe

Het outdoorleven tillen we naar een hoger level met de afwerking van deze prachtige tuin. Hier werd Ipe buitenhout verwerkt als gevelbekleding en op het terras wat geïnstalleerd werd rondom de woning. Ook de entree van de woning én van de garage werd bekleed met het prachtige warme Ipe hout.   Over Ipe Ipé is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat

Lees meer

Luxe buitenverblijf met zwembad en Ipé terras

Bij dit bijzondere project is Ipe gebruikt rondom een zwembad en vijver. Onbehandeld krijgt dit een prachtige zilvergrijze kleur, zoals u op de foto goed kunt zien. Dit creëert een prachtig contrast met het blauwe water. Wij zijn fan! Deze foto's zijn ongeveer 1 jaar na installatie gemaakt. Over Ipe Ipé is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren. Als het

Lees meer

Ipe Buitenparket met imposante overkapping

Bij dit exclusieve project is gekozen voor Ipé buitenparket; een prachtige warme houtsoort die veel gebruikt wordt voor Buitenparket toepassingen vanwege zijn hardheid en stabiliteit. Laat u het onbehandeld dan zal het op een prachtige manier vergrijzen, dit proces is nu volop in ontwikkeling zoals u kunt zien op de foto's. Wanneer u het zou oliën, zou het zijn warme kleur behouden. We installeerden dit Ipe hout met behulp van het Plus systeem. Plus systeem Het gepatenteerde

Lees meer

Prachtig Taperyba terras en Pine gevelbekleding

Bij een prachtige woning in een bosrijke omgeving installeerden wij diverse unieke houtoplossingen, te beginnen met dit warme Taperyba terras. Dit Taperyba hout heeft van nature een warm geelbruine kleur. Laat u het onbehandeld dan zal het op een prachtige manier vergrijzen, dit kunt u terugzien op de foto's. Wanneer u het zou oliën, zou het zijn warme kleur behouden. We installeerden dit Taperyba hout met het gebruik van het Plus syBekijk projectsteem.

Lees meer

Barnwood gevelbekleding Golfclub Bernardus

Barnwood gevelbekleding Golfclub Bernardus

Bij de prestigieuze high-end golfclub Bernardus in Cromvoirt, ziet u óveral waar u kijkt de prachtige Barnwood Gevelbekleding. Aan de buitenzijde van het clubhuis, op de afslag, op de plafonds, de onderzijde van de daken, aan de binnenzijde van het clubhuis in de bar én in het exclusieve restaurant Noble Kitchen. Dit geeft de golfclub een prachtige warme en authentieke uitstraling. We nemen u graag mee langs de verschillende onderdelen van dit adembenemend prachtige project.

Lees meer

Exterpark Plus Ipé Buitenparket door Bartelds Hoveniersbedrijf

Buitenparket Ipé Plus

Voor de terrasvloer onder deze overkapping heeft Bartelds Hoveniersbedrijf het Buitenparket in Ipé toegepast. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Met deze luxe uitstraling is de overkapping voorzien van een perfecte buitenvloer.

Lees meer

Exterpark Magnet Ipé door Vloerenstudio Amstelveen

Vloerenstudio Amstelveen heeft het Exterpark Magnet Ipé Buitenparket toegepast op dit balkon. Het balkon was voorzien van traditionele geribbelde vlonderdelen welk dringend aan vervangen toe waren. Door het toepassen van het Magnet systeem heeft het balkon een chique eigentijdse uitstraling gekregen en is het voor de komende jaren weer voorzien van een prachtige warme houten buitenparketvloer.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen