Oerplank Oerplank

Oerplank Oak Grey – prachtige echt oud houten plankenvloer

In deze prachtige woning ziet u onze bijzondere Oerplank Oak Grey terug, een vloer met een bijzondere geschiedenis. Deze vloer is gemaakt van hout dat de industriële revolutie heeft doorstaan. Hout dat ooit een whiskeyvat of vissersboot was, is nu een authentieke houten vloer geworden.

Oerplank Oerplank Oerplank

450 jaar oude plank

Deze vloer valt op bij binnenkomst; hij verrast en wekt nieuwsgierigheid op. Op de prachtige detailfoto’s ziet u de geschiedenis terug in de vloer. Wist u dat de planken soms wel 450 jara oud kunnen zijn en een heuse wereldreis gemaakt hebben? Ze zijn klaar voor de volgende bladzijde in hun lange geschiedenis!

Oerplank Oerplank Oerplank Oerplank 

Over Oerplank

De Oerplank collectie bestaat uit een 20-tal unieke varianten recuperatiehout met elk hun eigen verhaal. Het oude hout wordt wereldwijd verzameld. De productie vindt plaats in Azië waar de modieuze houten vloeren en wanden op ecologisch verantwoorde wijze worden geproduceerd. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van oude hergebruikte materialen. De fabriek werkt volgens het groene LEED-certificeringssysteem (Leadership in Energy and Environmental Design). Als grondstof wordt FSC-gecertificeerd hout gebruikt. Dankzij de moderne productiemethoden laat het materiaal zich eenvoudig plaatsen en kan het ook probleemloos op vloerverwarming worden toegepast.

Oerplank Oerplank Oerplank  Oerplank

Oerplank Oerplank Oerplank Oerplank

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Reclaimed Wood of heeft u advies nodig over een project? Neem dan contact op met onze Account Manager Walter Jansen (06-40497562) of via Tablazz BV +31 (0)13 581 0665. U kunt ook een email sturen naar verkoop@tablazz.nl.

Oerplank: Hout met historie

Oerplank: Hout met historie Sinds 2013 is Tablazz exclusief importeur van het unieke assortiment van Imondi. De Oerplank collectie bestaat uit een 20-tal unieke varianten recuperatiehout met elk hun eigen verhaal. Hergebruikt hout van bijvoorbeeld oude whiskyvaten of oude vissersboten verwerkt tot een strakke vloer of wand met een ongeëvenaarde authentieke uitstraling. Dankzij de moderne productiemethoden…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen